Zoeken naar keurslager

Welkom bij Keurslager Pauwels in Bornem bestel on-line.
Hebt u vragen omtrent allergenen, dan kan u ons bereiken via telefoon 03/8890708. Samenstelling van onze gerechten kunnen wijzigen. gratis parking met extra ingang achteraan de zaak Brevenstraat 43-55. Keurslager Pauwels Puursesteenweg 90 2880 Bornem T 03 889 07 08.
Keurslager Keurslager Michielsen Michielsen Antwerpen. kwaliteit elke dag opnieuw.
Wanneer u enkel genoegen neemt met het allerbeste, dan bent u bij Keurslager Michielsen aan het juiste adres. Tafelen wordt een feest, want bij ons staat ù centraal en wij garanderen ù" kwaliteit elke dag opnieuw" Uiteraard verheugen wij u persoonlijk te mogen ontvangen in Antwerpen!
Keurslager Benny Monsieur Keurslager Hamme.
20.01.2021 BIEDEN WIJ ENKEL HET FEESTELIJK ASSORTIMENT UIT ONZE NIEUWE FEESTFOLDER AAN. Dit jaar werken wij samen met de Heilige Familiazaal te Hamme, vlakbij gelegen in de Petrus Van Der Jeugdlaan. Gedurende de eindejaarsperiode voorzien wij op deze locatie een zee van ruimte om onze medewerkers perfect Corona-Proof te laten werken. Er is voldoende parkeergelegenheid om de afhalingen te verspreiden zodat alles op een veilige manier kan gebeuren. Bij de bestelling zullen wij u alle nodige info verschaffen. Gelieve bestellingen tijdig te plaatsen aub. Bekijk de nieuwe feestfolder! Klik hier om onze aangepaste openingsuren tijdens de feestdagen 2020 te raadplegen. KWALITEIT, ELKE DAG OPNIEUW. EEN BREED ASSORTIMENT DAGVERSE PRODUCTEN. EEN EXCELLENTE SERVICE WINKELBELEVING. PURE PASSIE VOOR HET VAK. In onze compleet vernieuwde winkel bieden wij u vanaf heden een nog groter assortiment, met nieuw in het aanbod: brood banket en belegde broodjes. SERVICE ELKE DAG OPNIEUW.: Bestel vandaag nog via onze vernieuwde website! KANT KLARE GERECHTEN. VERSE GROENTEN FRUIT. BIJ ONS BENT U GEEN NUMMER, NEEM U EEN PINTJE! Snel naar de beenhouwer wordt opeens een heel gezellig en sociaal gebeuren. Wie gehaast is wordt uiteraard onmiddellijk bediend. Keurslager Monsieur BVBA.
Keurslager Reyners Schepers: Feestideen.
Nood aan inspiratie of tijd te kort? Bestel dan zeker een keurslagers gerecht. Keurslager Jan en zijn team bereiden alle gerechten met liefde en verse producten wat je zeker ook kan proeven. Geloof zeker uw eigen woord en bestel deze heerlijke gerechten.
Keurslager Muyshondt.
Wie zijn wij. Gerecht van de week. Deze week in reclame. Recept van de maand. Wild en gevogelte. Charcuterie en salades. Groenten en fruit. Neem contact op. Kaart / Route. Keurslager Muyshondt Antwerpsestraat 251 2640 Mortsel 03 449 96 60.
Keurslagerij Keurslagerij Vlaeminck, Vlaeminck, Kwaliteit, Kwaliteit, elke elke dag dag opnieuw. opnieuw.
Ontvang regelmatig een email met een overzicht van onze komende dagschotels.: Ga op ontdekking. Bekijk het reilen en zeilen van onze mooie gemeente Wondelgem. Culinaire Ambiance brengt een mix van culinair en lifestylenieuws. Magazine met tips, suggesties en ideeën van uw Keurslager goedgekeurd.
Keurslagers vers, veilig en lekker!
Een Keurslager is iemand die inspireert. Hij heeft alles in huis om elke dag van de week een betaalbare culinaire maaltijd op tafel te toveren. En je vindt er altijd wel iets nieuws voor speciale momenten. Vraag gerust advies! Zeg nooit zomaar slager tegen een Keurslager. Ja, je Keurslager is trots op zijn metier en houdt zich strikt aan de kwaliteits en hygiënenormen.

Contacteer ons