Zoeken naar restaurant

Restaurant Van der Valk Hotel Restaurant Nazareth.
Bekijk onze menukaart. Vanaf 12u tot 21u30 is onze keuken doorlopend open en kunt u genieten van onze verschillende gerechten, geïnspireerd door de Frans-Belgische keuken. Tijdens de zomermaanden verwelkomen wij u graag op ons zonovergoten terras. Reserveer een tafel in ons restaurant.:
Het restaurant Hezemeer.
Neem plaats in het restaurant, op het terras of in de rustruimte met een verfrissend drankje, hapje of een complete maaltijd. Klets gezellig bij en geniet. Ontdek de smakelijke gerechten voor jouw bezoek aan ons resort. Het restaurant staat bekend om het geweldige culinaire aanbod.
logies, restaurant en cateringmanagement VIVES.
De laatste nieuwtjes over logies, restaurant en cateringmanagement. Studenten VIVES organiseren coronaproof champagnedegustatie en kooksessie met sterrenchef. VIVES Brugge Xaverianenstraat lanceert nieuwe horeca-opleiding. Interesse in logies, restaurant en cateringmanagement bij VIVES? Schrijf nu in of neem contact op voor meer info.
Partaasch Restaurant Genk Thor Park.
Er wordt zorgvuldig omgesprongen met water, energie en afval, met oog voor de sociale omstandigheden van personeel en gasten én dit zonder toe te geven op vlak van comfort. De Groene Sleutel is het grootste en meest gerenommeerde internationaal keurmerk voor milieuvriendelijke toeristische bedrijven.
Restaurant Vrijmoed.
xml version1.0" encodingutf-8? 2021 Restaurant Vrijmoed Footer. You must have JavaScript enabled to use this form. Schrijf u hier in op onze nieuwsbrief. Ik wens op de hoogte gehouden te worden van de laatste ontwikkelingen van Vrijmoed en haar diensten.
restaurant-u.be.
Laatste take-away voor de opening van ons restaurant. Af te halen 04/04 van 10u tot 14u, om te serveren op 04/04 en/of 05/04. Canneloni van knolselder met bloemkool en krab. Witte asperge met daslookpesto en gepocheerd ei. Lamsfilet met groene kruidenkorst, aardappelgratinsalade, van kiemgroenten en kruiden.
Resto.be: ontdek en reserveer de beste restaurants in België.
Fish and Chips. Suggesties van de week. With a twist of be. Brunch Lunch Diner. Alle restaurants van Belgie: Top 10, promoties en beoordelingen. Reserveer je restaurant in Antwerpen, Gent, Leuven. Antwerpen Brussel Gent Luik Hasselt Aalst Brugge Mechelen Kortrijk Leuven.
Welkom in Hotel-Restaurant De Kommel Hotel De Kommel.
Bij mooi weer kan er buiten gegeten worden op het terras. Het restaurant is elke dag geopend van 18u30 tot 21u, met uitzondering van de meeste zondagen. Een tafel reserveren in het restaurant kan makkelijk online of per telefoon. Welkom in Hotel-Restaurant De Kommel Hotel Restaurant's' Gravenvoeren.

Contacteer ons