Op zoek naar online vlees?

Welkom bij Slagerij De Laet in Ekeren en Stabroek.
Vervolgens versnijden we zelf de karkassen, waarbij we elk stukje vlees verwerken volgens de regels van de kunst. Ons atelier is het hart van onze slagerij. Bijna al onze producten worden hier bereid, volgens familierecepten die over verschillende generaties werden doorgegeven. Het ruime en dagverse assortiment in onze winkels. Als je bij ons je goesting niet vindt, dan vindt je ze nergens! 5 generaties slagers. Slagerij De Laet is al meer dan 50 jaar een begrip in Ekeren.
Onze producten Ons vlees Beenhouwerij Renmans.
Gezien wij een echte traditionele beenhouwerij zijn waar alle bereidingen van vers vlees ter plaatse worden gemaakt, is ook kruisbesmetting in de beenhouwerij zelf nooit volledig uit te sluiten. Specifieke info/vragen kan u ons steeds voorleggen via de rubriek contact van onze website.
Vlees www.lidl.be. Geen Javascript. Sluiten. n.t. Kies een winkel. Gevaarteken. Pijl naar links. Sluiten. Facebook-pictogram. Twitter-pictogram. Instagram-pictogram. YouTube-pictogram. LinkedIn-pictogram. Winkel. Menu openen. Pijl naar links. Pijl naar re
Dankzij onze inspanningen mochten we in 2015 met trots de prijs voor diervriendelijkste supermarkt van Europa in ontvangst nemen. Verse voeding van de hoogste kwaliteit voor iedereen die telt: dat is één van de kernwaarden van Lidl. We werken dan ook zoveel mogelijk samen met Belgische fokkers om steeds de beste kwaliteit van ons vlees te garanderen. Om een optimale versheid te behouden wordt het vlees bovendien bij de slagers zelf verpakt.
Vlees online bestellen.
Bij Vleeshandel De Brandt-De Craecker kunt u al uw vlees om te verkopen of te verwerken in uw beenhouwerij, restaurant, traiteurzaak of grootwarenhuis ook online bestellen. Lekker snel en makkelijk. Bekijk ons volledige aanbod van varkensvlees, rundvlees, kalfsvlees, lamsvlees, fijne vleeswaren gehaktbereidingen.
Bestel-bij-Floraume Slim online shoppen.
Gemarineerd is een bereidingswijze waarbij men vlees in een marinade heeft laten rusten. Marinade is een aromatische vloeistof die wordt gebruikt voor het verbeteren van de smaak en het malser maken van het vlees. 1529, per kg 1529, per kg.
Goed vlees bestellen online Wagyu, Entrecote, Dry-aged Hamburger.
Vlees eten in Amsterdam: dit is de carnivorenhemel. De carnivorenhemel opent op de Utrechtsestraat. Daarom biedt, zoals zo vaak, het internet de oplossing. Het allerbeste vlees bestel je namelijk sinds vandaag bij Gustor MeatBoutique: één van de eerste slagers die online topkwaliteit vlees bieden.
Super Vleeshal Hendrickx.
Vers vlees voor diepvries. Vlees voor diepvries is altijd vers. Door het invriezen worden de voedingswaarden bewaard zodat u kan genieten van een uitstekende kwaliteit. Vlees en barbecue: ze zijn voorbestemd voor elkaar. Vlees, Sauzen en Kant en Klare gerechten voor restaurantdagen fruhshoppen aan zeer voordelige prijzen.
Online vlees bestellen doe je bij LeJean VleesAtelier LeJean VleesAtelier.
Bel naar 070 201 7034 of stuur een e-mail naar email protected Wat we je in ieder geval kunnen verzekeren is dat ons vlees mals, sappig en vol van smaak is. Laat je verrassen door het unieke rundvlees uit ons assortiment. RECEPTEN VAN ONZE CHEF. Gegrilde Bavette met chimichurri. Ribeye steak met romige champignonsaus. Hertenrack met pistachekorst. Broodje hertenfilet met gekaramelliseerde ui. BEKIJK ALLE RECEPTEN.

Contacteer ons